MÅNDAG 27/1
Picture

Innovation Day

Startskottet för INKA-veckan kommer att vara en mässdag under måndag lunch bara för startups. Till denna har de hetaste startupsen, scaleupsen och inkubatorerna från Skåne bjudits in för att visa upp sina innovativa produkter och hippa företagskultur. Detta är ett perfekt tillfälle att få insikt i startuplivet eller knyta kontakter för framtida samarbete eller internship. Om startups inte skulle vara din grej så är detta fortfarande ett bra tillfälle att inspireras och fila på mingelskillsen inför den stora mässan. Plats: M-foajen.

11.00 - 13.00
Movie

CV-fotografering

INKA tillsammans med Info hjälper dig att ta det perfekta CV-fotot för att stå ut hos arbetsgivaren. Plats: Bunkern, M-huset.

17.00 - 18.00
TISDAG 28/1
Picture

Biljettförsäljning och INKA 15 år

Under lunchen bjuder projektgruppen på tårta, för att fira INKA 15 år. Dessutom kommer vi ta betalt för biljett till INKA-bankettens eftersläpp. Plats: M-foajén.

12.00 - 13.00
Movie

Kvällsevenemang med Doconomy

Hur ska vi toppa en annars glimrande tisdag om inte med ännu ett nyskott i INKA-sammanhang? Doconomy är ett relativt nystartat företag som sätter klimatkrisen i brännpunkten. Med deras innovativa, ja - banbrytande, konto- och kreditkortslösning kombineras ansvarsfull konsumtion med en avgörande beteendeförändring, allt under mantrat “Everyday Climate Action”. DO-Black kommer bli världens första kreditkort helt utan premiumförmåner, förutom en CO2-limit! Framtiden, men framför allt klimatet, behöver industriella ekonomer! Plats: M:E

17.00 -18.00
ONSDAG 29/1
Picture
Picture

InCase med Vattenfall

Är du nyfiken på att delta i din första Case-tävling? Eller är du sugen på att slipa dina problemlösnings-skills? Nu har du chansen! Case-gruppen bjuder in till årets upplaga av InCase, som i år görs tillsammans med Vattenfall! Tävlingen kommer hållas i samband med INKA, onsdagen den 29/1. Ansökan sker i lag om tre till fyra studenter. Dagen börjar 12:00 med kort introduktion till case, varefter studenterna tilldelas ett eget case att lösa. Efter några timmars grupparbete presenterar respektive lag sin lösning framför en jury bestående av representanter från Vattenfall. Vinnarna koras på eftermiddagen och dessa kommer alla få en plats till INKA-banketten! Under dagen kommer det givetvis serveras massor av energipåfyllning i form av bullar och kaffe. Till kvällen väntar gemensam middag och mingel med Vattenfall.

12.00 - 20.00
TORSDAG 30/1
Picture
Picture

Mingelmorgon

Kicka igång mässdagen med ett frukostmingel där du har chansen att träffa företag i en mer avslappnad miljö. I år är temat företagskultur. Plats: Pepparholm SC.

8.00 - 10.00
Picture

Företagspitch

Företagspitchen är ett nytt koncept för i år, ett event som vi har höga förhoppningar om! Upplägget lyder enligt följande. I samband med mässtart kl. 10:00 får ett antal företag 90 sekunder i rampljuset för att pitcha in sig, skapa nyfikenhet och berätta varför ni ska besöka just deras monter på mässan. Självklart bjuds det på kaffe medan ni lyssnar! Plats: M:E

10:00
Location

Mässa

Torsdag 30 januari fylls M-foajén med företag och organisationer som har kommit till sektionen för att träffa just dig. Företagen kommer från en stor mängd olika branscher och kommer att erbjuda något för alla årskurser. En del företag deltar på INKA för att rekrytera yngre studenter till deltidsjobb samtidigt som andra företag erbjuder äldre studenter allt från exjobb till internship och fasta anställningar. Vi hoppas att det ska finnas något för alla I-sektionens studenter! Plats: M-foajén.

10.00 - 16.00

Location

Kontaktsamtal

Några av de utställande företagen erbjuder kontaktsamtal under mässdagen. Ett kontaktsamtal är ett tjugo minuter långt möte med en eller flera representanter från ett företag. Det är ett perfekt tillfälle för dig att visa vem du är, vilka kvalifikationer du har samt att få veta mer om företagets verksamhet. Kontaktsamtalet ger dig även möjligheten att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

11.00 - 16.00

Location

Bankett

INKA avslutas traditionsenligt med en exklusiv bankett där både studenter och företagsvärdar får avnjuta god mat, tillhörande drycker samt underhållning. När middagen avslutats fortsätter kvällen med ett eftersläpp till tonerna av sektionens egna I-bandet. Under hela kvällen ges chans till mingel och tid för studenter och företagsrepresentanter att skapa kontakter under avslappnade former. Plats: AF - borgen

19.00 - 02.00