DAG 1 28/1
Picture

Innovation Day

Startskottet för INKA-veckan kommer att vara en mässdag under måndag lunch bara för startups. Till denna har de hetaste startupsen, scaleupsen och inkubatorerna från Skåne bjudits in för att visa upp sina innovativa produkter och hippa företagskultur. Detta är ett perfekt tillfälle att få insikt i startuplivet eller knyta kontakter för framtida samarbete eller internship. Om startups inte skulle vara din grej så är detta fortfarande ett bra tillfälle att inspireras och fila på mingelskillsen inför den stora mässan. Plats: M-foajen.

12.00 - 13.30
Movie

Kvällsföreläsning med Uniti

Uniti är det snabbt växande elbilsföretaget etablerat här i Lund. Under deras produktevent U17 förra året lanserades deras första modell framför över 2000 människor och om Uniti hade levererat alla deras förbeställningar så hade Uniti One varit årets mest sålda elbil i Sverige under 2017. Hör Isak & Albin, båda medgrundare i företaget, berätta om resan från en källarlokal på LTH till en global spelare i bilindustrin. Plats: M:B

17.00 - 18.00
DAG 2 29/1
Picture

Lunchföreläsning med Centigo

Varför ledarskap är viktigare än digitalisering Organisationer som lyckas med digitalisering har ett annat ledarskap. Vad är det för ledarskap som skapar innovativa företag? Vad är det som gör att vissa företag ständigt ligger i framkant, medan andra febrilt letar efter den digitala innovation som ska rädda företag? Om det nu är ledarskapet som skiljer, varför är det inte det som uppmärksammas? Under lunchföreläsningen med oss på Centigo kommer Johan Waller, en av våra grundare, att berätta om Centigos syn på ledarskap. Vi kommer också beskriva hur Centigo sedan starten 2002 jobbar ambitioner, värderingar och ett kollektivt ledarskap utan några chefer, i vår ambition att vara företaget annorlunda. Centigo grundades 2002 med ambitionen att vara en utmanare och nytänkare i managementkonsultbranschen. Denna ambition genomsyrar allt vi gör och idag har vi vuxit till ett företag med 270 medarbetare som driver affärskritisk och tvärfunktionell förändring tillsammans med våra kunder. Kom och lyssna på hur du på Centigo får du möjlighet att forma din egen karriär, utvecklas till din fulla potential och samtidigt ha fantastiska kollegor. Plats: M:B.

12.00 - 13.00
Movie

Kvällsevenemang med 1337Works

Är du nyfiken på start-up världen? Vill du få en inblick i hur en idé kan bli verklighet? Har du kanske en egen idé som du vill testa men inte vet hur du ska börja? Framgångsreceptet: Från post-it till global marknad Varmt välkommen till våra kreativa lokaler i centrala Lund där vi över en bit mat berättar hur vi jobbar från idé på post-it, genom första såddinvesteringen och ut på den globala marknaden. Du kommer också att i grupp få testa din kreativitet och en metod att snabbt pitcha en idé. Plats: Klostergatan 2, tretton37s lokaler.

18.00 - 20.00
DAG 3 30/1
Picture
Picture

InCase

Är du sektionens okrönte case-mästare? Är du intresserad av case men inte fått chansen att testa på det? Eller har du aldrig ens hört talas om varför man skulle lösa påhittade problem för nöjes skull? Oavsett dina tidigare kunskaper inom caselösning är så är du varmt välkommen att inspireras och lära dig mer om detta. Under denna heldag kommer du få möjlighet att utveckla och mäta dina kunskaper tillsammans med andra sektionsmedlemmar i årets tävling. Tävlingen kommer dömas av professorer från avdelningen för produktionsekonomi. Efteråt bjuder sektionens källarmästeri in till mingel i Maskineriet. Plats: M-huset.

10.00 - 17.00
DAG 4 31/1
Picture
Picture

Mingelmorgon

Kicka igång mässdagen med ett frukostmingel där du har chansen att träffa företag i en mer avslappnad miljö. I år är temat företagskultur. Plats: Pepparholm SC.

8.00 - 10.00
Location

Mässa

Torsdag 31 januari fylls M-foajén med företag och organisationer som har kommit till sektionen för att träffa just dig. Företagen kommer från en stor mängd olika branscher och kommer att erbjuda något för alla årskurser. En del företag deltar på INKA för att rekrytera yngre studenter till deltidsjobb samtidigt som andra företag erbjuder äldre studenter allt från exjobb till internship och fasta anställningar. Vi hoppas att det ska finnas något för alla I-sektionens studenter! Plats: M-foajén.

10.00 - 16.00

Location

Kontaktsamtal

Några av de utställande företagen erbjuder kontaktsamtal under mässdagen. Ett kontaktsamtal är ett tjugo minuter långt möte med en eller flera representanter från ett företag. Det är ett perfekt tillfälle för dig att visa vem du är, vilka kvalifikationer du har samt att få veta mer om företagets verksamhet. Kontaktsamtalet ger dig även möjligheten att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

10.00 - 16.00

Location

Bankett

INKA avslutas traditionsenligt med en exklusiv bankett där både studenter och företagsvärdar får avnjuta god mat, tillhörande drycker samt underhållning. När middagen avslutats fortsätter kvällen med ett eftersläpp till tonerna av sektionens egna I-bandet. Under hela kvällen ges chans till mingel och tid för studenter och företagsrepresentanter att skapa kontakter under avslappnade former. Plats: AF - borgen

19.00 - 02.00