Nu har du äntligen chansen att söka kontaktsamtal med några av de företag som kommer delta på INKA 2019!

Ett kontaktsamtal är en möjlighet att under ungefär 20 minuters tid få träffa en företagsrepresentant och ställa de frågor du har om företaget, hur det är att jobba där, vilka möjligheter som finns för studenter osv. Samtidigt får företagsrepresentanten en bild av vem du är och hur du skulle passa på deras företag. Ett ypperligt tillfälle att bilda sig en tydligare bild av de olika arbetsgivarna!

Kontaktsamtalen sker under mässdagen den 31 januari mellan kl 10.00 och 16.00. Ansöka gör du genom att fylla i detta formulär, bifoga CV, samt motiveringar till vardera av de företag du söker kontaktsamtal med. Både CV:t och varje motivering laddas upp i varsitt enskilt PDF-dokument nedan. Söker du kontaktsamtal med Implement önskar de att du även bifogar betyg.

Ansökan stänger lördagen den 19 januari kl 23.59. Därefter kommer respektive företag välja ut vilka studenter de vill träffa och vi återkommer med svar till er.

Ansökan till kontaktsamtal

Om författaren
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka