––– English below –––

Hej bästa sektionen!

Idag öppnar äntligen värdansökan till INKA 2019. Wiho! Arbetsmarknadsdagarna äger rum den 28-31 januari och för att göra veckan så bra som möjligt behöver vi Er hjälp. Vi söker alla taggade studenter som vill ta chansen att vara en del av mässan bakom kulisserna, skapa bättre kontakt med företag och såklart vara en del av den avslutande INKA-banketten! Du kan välja att söka till Företagsvärd, Mässvärd eller Bankettvärd. Posterna kan ni läsa mer om i anmälningsformuläret nedan. Som tack kommer samtliga Företags- och Mässvärdar bli inbjudna till INKA-banketten. Bankettvärdarna tackas genom en oförglömlig sexa!

Värdansökan

Under tisdag och torsdag lunch den kommande veckan kommer projektgruppen för INKA 2019 att finnas på plats i M-foajén för gött häng, fika och självklart för att besvara Era frågor. Anmälan är öppen till på söndag 9 december 23.59. Tveka inte att söka. Tillsammans gör vi INKA 2019  den bästa upplagan hittills!

Kramar från Projektgruppen för INKA 2019

––– English –––

Hi I-sek!

It’s finally time to open the host applications for the I-guild’s career fair: INKA 2019! No matter if you are looking for a summer job, an internship, a traineeprogram or if you just like to network, this event is for you. On the 28–31 of January you will get the chance to meet lots of interesting employers and get answers to all your questions.

Apply here

During Tuesday and Thursday lunch next week, the INKA 2019 project group will be hanging out in the M-foyer to answer all of you questions. The registration is open until Sunday 9 December 23.59. Do not hesitate to apply. Together, we will make INKA 2019 the best edition so far!

 

Hugs and kisses from the INKA 2019 Project Group

 

Om författaren
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka