Vill du vara med och göra INKA 2018 till den bästa upplagan hittills? Nu söker vi taggade studenter som vill ta chansen att få ännu bättre kontakt med företag, se mässan bakom kulisserna, och såklart ta del av den avslutande INKA-banketten! Värdposterna som utlyses är följande:

Företagsvärd
Du tilldelas ett företag som du är ansvarig för under mässan. Din främsta uppgift som företagsvärd är att ta hand om företagsrepresentanterna under hela mässdagen. Att vara företagsvärd passar dig som vill få en unik chans att lära känna ett företag och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Som tack för din insats under dagen får du komma på den avslutande banketten!

Mässvärd
Du hjälper till och ansvarar för att loungen och mässan ska fungera felfritt. Dina främsta uppgifter som mässvärd är att sköta företagsloungen och garderoben. Att vara mässvärd passar dig som tycker om serviceyrket och vill jobba tillsammans med ett härligt gäng. Som tack för din insats under dagen får du komma på den avslutande banketten!

Bankettvärd
Banketten kommer att äga rum i AF borgen och du som bankettvärd får äran att först hjälpa till med förberedelser, dekorering och dukning. Sedan serverar du mat och dryck under sittningen, för att avslutningsvis jobba på eftersläppet där du exempelvis kommer att få stå i baren! Serveringsvärdarna kommer att bära det yttersta ansvaret under kvällen. Att vara bankettvärd passar dig som gillar när det händer saker kring dig samt gillar att jobba i team!

Anmälan hittar ni här, och den är öppen till söndagen 17 december 23.59!

Om författaren
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka